CANAGAN SCOTTISH SALMON ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ GRAIN FREE

9,00 €
με ΦΠΑ

Φρέσκος (χωρίς κόκκαλο) Σκωτσέζικος Σολωμός (31%), αποξηραμένος Σκωτσέζικος Σολωμός (11%), αποξηραμένη Ρέγγα (12%), λάδι Σολομού (8.1%), αποξηραμένο άσπρο ψάρι (6.5%), Πατάτα, Φρέσκια παρασκευασμένη Πέστροφα (4%), λάδι Σολωμού (2.3 %), μέταλλα, βιταμίνες, μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτο-λιγοσακχαρίτες, χαμομήλι, μέντα, κατηφές, μούρα, γλυκάνισος, Τριγωνέλλα.

Βάρος
Ποσότητα
Προϊόν διαθέσιμο με διαφορετικές επιλογές

Η CANAGAN με Σκωτσέζικο Σολωμό για γάτες είναι μια ειδικά διαμορφωμένη, χωρίς σιτηρά, τροφή, με πάνω από 75% περιεκτικότητα σε ψάρι, η οποία προσφέρει στη γάτα σας ένα μοναδικό μείγμα εξαιρετικής πρωτεΐνης. Ο χωρίς κόκαλα Σκωτσέζικος Σολωμός παρασκευάζεται φρέσκος με βάση ανθρώπινες προδιαγραφές, και αυτή η υπέροχη τροφή ενισχύεται περαιτέρω από την προσθήκη ρέγγας, πέστροφας και άσπρου ψαριού. Αυτή η εξαιρετική επιλογή από φρέσκα συστατικά θα ενθουσιάσει ακόμα και τα πιο γκρινιάρικα των αιλουροειδών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκος (χωρίς κόκκαλο) Σκωτσέζικος Σολωμός (31%), αποξηραμένος Σκωτσέζικος Σολωμός (11%), αποξηραμένη Ρέγγα (12%), λάδι Σολομού (8.1%), αποξηραμένο άσπρο ψάρι (6.5%), Πατάτα, Φρέσκια παρασκευασμένη Πέστροφα (4%), λάδι Σολωμού (2.3 %), μέταλλα, βιταμίνες, μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτο- λιγοσακχαρίτες, χαμομήλι, μέντα, κατηφές, μούρα, γλυκάνισος, Τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος

Η CANAGAN για γάτες, μπορεί να εισαχθεί αρχικά κατά τον απογαλακτισμό, ανακατεμένη με νερό. Μετά από τον απογαλακτισμό ταΐζετε 30g CANAGAN μοιρασμένα σε 3 ή 4 γεύματα την ημέρα. Τις πρώτες βδομάδες ίσως χρειαστεί να σπάσετε τις κροκέτες σε μικρότερα κομμάτια. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτείνουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας. Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3 η μέρα κάντε την αναλογία 50% -50% από κάθε τροφή και την 5 η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7 η μέρα. Η κάθε γάτα είναι μοναδική και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, το μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄ αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν η γάτα σας είναι υπέρβαρη ελαττώστε κατά 10% Εάν η γάτα σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

000352
0 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

PET
ΓΑΤΑ
BRAND
CANAGAN
ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ
ΗΛΙΚΙΑ ΓΑΤΑΣ
ALL LIFE STAGES
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΑΤΑΣ
GRAIN FREE
STERILIZED

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5029044000352

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 4 other products in the same category)

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password