CANAGAN COUNTRY GAME  Grain Free ΜΕ ΠΑΠΙΑ, ΒΙΣΩΝΑ  ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙ

CANAGΑΝ COUNTRY GAME ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ

29,50 €
με ΦΠΑ

Η CANAGAN συμπεριλαμβάνει στις τροφές της μια σειρά από βασικά βότανα με ένα ευρύ φάσμα από θεραπευτικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή CANAGAN παρασκευάζονται ΧΩΡΙΣ: Σιτηρά, Ορμόνες, Χρωστικές & Αρώματα, Γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, Γλουτένη απο σιτάρι, Γαλακτοκομικά, Παράγοντες διόγκωσης, Χημικά αντιοξειδωτικά.

Βάρος
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η CANAGAN COUNTRY GAME είναι η επιτομή στις χωρίς σιτηρά τροφές. Με ακόμη υψηλότερα επίπεδα εύπεπτης πρωτεΐνης η οποία οφείλεται και αποδίδεται από μια συλλογή από νόστιμα και φυσικά συστατικά. Η πάπια και το ελάφι παρασκευάζονται φρέσκα με βάση ανθρώπινες προδιαγραφές, και αυτή η υπέροχη τροφή ενισχύεται περαιτέρω από τη προ- σθήκη λαχανικών και βοτάνων. Αφήστε τον σκύλο σας να σας δείξει ότι η τροφή αυτή αποτελεί την απόλυτη γευστική εμπειρία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκια παρασκευασμένη και χωρίς κόκαλο πάπια (16%), αποξηραμένη πάπια (12.5%), αποξηραμένη ρέγγα (8.5%), Φρέσκο παρασκευασμένο και χωρίς κόκαλο ελάφι (7.5%), Αρακάς, Πατάτα, λίπος γαλοπούλας (5%), Αποξηραμένος λαγός (4%), αποξηραμένο ελάφι (4%), αποξηραμένα αυγά (3.75%), τριφύλλι, πρωτεΐνη αρακά, ζωμός κοτόπουλου (1.5%), λάδι σολωμού (2.25%), πρωτεΐνη πατάτας, μέταλλα, βιταμίνες, μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χαμομήλι, μέντα, κατηφές, μούρα, γλυκάνισος, Τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό, αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6 η, 7 η βδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στη ξηρή κροκέτα. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτείνουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας.

Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3 η μέρα κάντε την αναλογία 50% -50% από κάθε τροφή και την 5 η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7 η μέρα. Ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, το μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄ αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10% Εάν ο σκύλος σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

011161
1 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

PET
ΣΚΥΛΟΣ
ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
BRAND
CANAGAN
ΚΡΟΚΕΤΑ
ALL BREED
ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ
ALL LIFE STAGES
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
GRAIN FREE

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5029040011161

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 16 other products in the same category)

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password