ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ COUNTRY GAME ΜΕ ΠΑΠΙΑ, ΒΙΣΩΝΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΕΛΙ CANAGAN GRAIN FREE

Καινούργιο προϊόν

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Η CANAGAN συμπεριλαμβάνει στις τροφές της μια σειρά από βασικά βότανα με ένα ευρύ φάσμα από θεραπευτικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή CANAGAN παρασκευάζονται ΧΩΡΙΣ: Σιτηρά, Ορμόνες, Χρωστικές & Αρώματα, Γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, Γλουτένη απο σιτάρι, Γαλακτοκομικά, Παράγοντες διόγκωσης, Χημικά αντιοξειδωτικά.

€25.00 Με ΦΠΑ

Πρόσθεσε για να συγκρίνεις
Γρήγορη παραγγελία με ένα μόνο κλικ!
Πληκτρολογήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας ή e-mail. Οι ειδικοί μας θα σας καλέσουν, για να καθορίσετε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας!
Ακύρωση    
.
Αγορά με ένα κλικ χωρίς e-mail !
Μόνο με ένα τηλέφωνο χωρίς εγγραφή!!

Περισσότερες πληροφορίες

Η CANAGAN COUNTRY GAME είναι η επιτομή στις χωρίς σιτηρά τροφές. Με ακόμη υψηλότερα επίπεδα εύπεπτης πρωτεΐνης η οποία οφείλεται και αποδίδεται από μια συλλογή από νόστιμα και φυσικά συστατικά. Η πάπια και το ελάφι παρασκευάζονται φρέσκα με βάση ανθρώπινες προδιαγραφές, και αυτή η υπέροχη τροφή ενισχύεται περαιτέρω από τη προ- σθήκη λαχανικών και βοτάνων. Αφήστε τον σκύλο σας να σας δείξει ότι η τροφή αυτή αποτελεί την απόλυτη γευστική εμπειρία.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκια παρασκευασμένη και χωρίς κόκαλο πάπια (16%), αποξηραμένη πάπια (12.5%), αποξηραμένη ρέγγα (8.5%), Φρέσκο παρασκευασμένο και χωρίς κόκαλο ελάφι (7.5%), Αρακάς, Πατάτα, λίπος γαλοπούλας (5%), Αποξηραμένος λαγός (4%), αποξηραμένο ελάφι (4%), αποξηραμένα αυγά (3.75%), τριφύλλι, πρωτεΐνη αρακά, ζωμός κοτόπουλου (1.5%), λάδι σολωμού (2.25%), πρωτεΐνη πατάτας, μέταλλα, βιταμίνες, μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χαμομήλι, μέντα, κατηφές, μούρα, γλυκάνισος, Τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό, αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6 η, 7 η βδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στη ξηρή κροκέτα. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτείνουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας.

Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3 η μέρα κάντε την αναλογία 50% -50% από κάθε τροφή και την 5 η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7 η μέρα. Ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, το μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄ αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10% Εάν ο σκύλος σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

Related Products