CANAGAN ME ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΟΚΕΤΑ)

CANAGAN FREE RANCE CHICKEN LARGE BREED ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ

99,00 €
με ΦΠΑ

Η CANAGAN συμπεριλαμβάνει στις τροφές της μια σειρά από βασικά βότανα με ένα ευρύ φάσμα από θεραπευτικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή CANAGAN παρασκευάζονται ΧΩΡΙΣ: Σιτηρά, Ορμόνες, Χρωστικές & Αρώματα, Γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, Γλουτένη απο σιτάρι, Γαλακτοκομικά, Παράγοντες διόγκωσης, Χημικά αντιοξειδωτικά.

Βάρος
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Η CANAGAN για μεγαλόσωμους σκύλους, δίνει στους συντρόφους σας βιολογικά κατάλληλα συστατικά σε μια πλήρως ισορροπημένη αναλογία πρωτεΐνης και λίπους, εμπλουτισμένη με ευεργετικά βότανα για τους μεγαλόσωμους σκύλους. Επιπλέον, η σημαντική προστιθέμενη ποσότητα γλουκοζαμίνης και χονδροϊτίνης βοηθάει και ανακουφίζει την επιπλέον πίεση στις αρθρώσεις που βιώνουν καθημερινά οι μεγαλόσωμοι σκύλοι. Η προσεκτικά επιλεγμένη και ισορροπημένη φόρμουλα των συστατικών της θα ενθουσιάσει γευστικά τον σκύλο σας και θα του προσφέρει αφθονία σε εύπεπτη πρωτεΐνη την οποία χρειάζεται για τις ανάγκες της σωστής εξέλιξής του.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκο παρασκευασμένο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (26%), αποξηραμένο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (26%), Γλυκοπατάτα, Αρακάς, Πατάτα, πρωτεΐνη αρακά, τριφύλλι, αποξηραμένο αυγό (3%), λίπος από ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (3%), ζωμός ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ (1%), λάδι σολωμού (1%), μέταλλα, βιταμίνες, γλουκοζαμίνη (1,700mg/kg), MSM (1,700mg/kg), θειική χονδροϊτίνη (1,200mg/kg), μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες, χρονδροϊιτίνη (700mg/kg), χαμομήλι, μέντα, κατηφές, μούρα, γλυκάνισος, Τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος

Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό, αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6η , 7η βδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στη ξηρή κροκέτα. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτεί- νουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας. Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3η μέρα κάντε την αναλογία 50% -50% από κάθε τροφή και την 5η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7η μέρα. Ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλλει ανάλογα με την ηλικία, το μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10% Εάν ο σκύλος σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος

011703
2 αντικείμενα

Χαρακτηριστικά

PET
ΣΚΥΛΟΣ
ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ
BRAND
CANAGAN
ΚΡΟΚΕΤΑ
LARGE BREED
ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ
ALL LIFE STAGES
ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ
GRAIN FREE

Ειδικοί αριθμοί αναφοράς

ean13
5029040011703

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 16 other products in the same category)

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password