ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 4pet.gr

Το κατάστημά μας, με έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής, δημιουργήθηκε από ανθρώπους που έχουν ως επίκεντρο την αγάπη και το σεβασμό στα κατοικίδια ζώα, γνωρίζοντας μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των ζώων συντροφιάς. Μέσα από προσεγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοικίδιων σας με βέλτιστες λύσεις για την διατροφή και την υγιεινή τους. Μαζί με τους ιδιοκτήτες θέλουμε να προσφέρουμε ποιοτική φροντίδα και περιποίηση σε κάθε κατοικίδιο ζώο.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία από τα κορυφαία παγκοσμίως brands σε τροφές, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη για σκύλους, γάτες, τρωκτικά, πτηνά και ψάρια.

Εμπλουτίζουμε συνεχώς τις γνώσεις μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε οποιαδήποτε δυσκολία με το κατοικίδιό σας και να σας βοηθάμε, βρίσκοντας μέσα από σωστή προσέγγιση λύσεις για την διατροφή και την φροντίδα του .

Επεκτείνουμε σε πανελλαδικό επίπεδο το πελατολόγιό μας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα 4pet.gr, με στόχο την παροχή των γνώσεων και των προϊόντων μας και περισσότερους ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς.

Στο κατάστημά μας υπάρχουν μόνο πιστοποιημένα προϊόντα κορυφαίων οίκων από όλο τον κόσμο όπως τροφές σκύλου , τροφές γάτας , αξεσουάρ , παιχνίδια κτλ.

Η δραστηριότητα μας δεν περιλαμβάνει πώληση και εμπορία κατοικίδιων ζωών. Τασσόμαστε υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζωών. Να συμβουλεύεστε πάντα τον κτηνίατρό σας για την σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων, που μπορούν να προκύψουν στο κατοικίδιο ζώο σας. 

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Με εκτίμηση, 4pet.gr

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password