ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΚΥΛΟΥ There are 27 products.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΣΚΥΛΟΥ

Προμηθευτείτε επιλεγμένες κτηνιατρικές τροφές για σκύλους, που εγγυώνται να καλύψουν όλες τις διατροφικές ανάγκες του τετράποδου φίλου σας.

Subcategories

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ & ΔΥΣΑΝΕΞΙΕΣ

Τα κατοικίδια ζώα και ιδιαίτερα οι σκύλοι, υποφέρουν πολύ συχνά από αλλεργίες ποικίλης αιτιολογίας. Εκδηλώνονται με τα ίδια συμπτώματα όπως και στον άνθρωπο, δηλαδή δερματικά εξανθήματα, κνησμό, καταρροή, φτέρνισμα, δακρύρροια κλπ.

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Η παχυσαρκία στα σκυλιά είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο. Τα αίτια συνήθως απλά. Ο σκύλος λαμβάνει μέσω της τροφής περισσότερες θερμίδες από αυτές που καταναλώνει. Υπάρχουν σαφώς και άλλοι παράγοντες που οδηγούν στην παχυσαρκία όπως διαταραχές μεταβολισμού και εντοπίζονται μόνο με ιατρικές εξετάσεις.

ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ

Οι σκύλοι, περισσότερο από τις γάτες, και τα θηλυκά ζώα περισσότερο από τα αρσενικά είναι δυνατόν να παρουσιάσουν ουρολιθίαση, κοινώς πέτρες που τραυματίζουν ή φράζουν τις ουροφόρες οδούς με σοβαρές συνέπειες για τους μικρούς αθώους φίλους μας.

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι η παθολογική κατάσταση που αναφέρεται στους παράγοντες που εμποδίζουν την καρδιά να εξωθήσει επαρκείς ποσότητες αίματος προς την περιφέρεια, ή να προσκομίσουν αίμα στις καρδιακές κοιλότητες και την πνευμονική αρτηρία.

ΗΠΑΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

Ηπατική Ανεπάρκεια είναι η αδυναμία του ήπατος να τελέσει τις βασικές βιοχημικές και λειτουργικές διαδικασίες, από τις οποίες εξαρτάται η ζωή οποιουδήποτε ζώου.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Ο όρος γαστρεντερική νόσος περιλαμβάνει κάθε διαταραχή που εμποδίζει την πέψη, την απορρόφηση ή τη διέλευση της τροφής από το στομάχι ή το έντερο. 

ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ

Ο διαβήτης είναι μια σοβαρή ασθένεια η οποία επηρεάζει τον τρόπο ζωής τόσο των ανθρώπων όσο και των σκύλων.

ΝΕΦΡΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ

Νεφρική Ανεπάρκεια στο σκύλο. Η πολλή δίψα δεν σημαίνει ότι κάνει... ζέστη.

per page
Quick view
€24.20 Out of stock
Out of stock

Συστατικά: Αλεσμένο καλαμπόκι, αλεσμένο ρύζι, αφυδατωμένο πλήρες αυγό, άλευρο κοτόπουλου & γαλοπούλας, άλευρο γλουτένης καλαμποκιού, υδρολυμένες πρωτεΐνες, αφυδατωμένος πολτός...

Quick view
€78.30 Out of stock
Out of stock

HILL'S D/D Συστατικά: Αλεσμένο ρύζι, αφυδατωμένο πλήρες αυγό, υδρολυμένο κοτόπουλο (χαμηλού μοριακού βάρους), φυτικό έλαιο, κυτταρίνη, ζωικό λίπος, ανθρακικό ασβέστιο, κιτρικό...

Quick view
€3.25 Out of stock
Out of stock

Κύρια ΟφέληΜε μειωμένο αλάτι που βοηθάει στον έλεγχο της κατακράτησης υγρών. Με επιπλέον ταυρίνη και L-καρνιτίνη που βοηθούν στην υποστήριξη του καρδιακού μύ. Βοηθάει στην...

Showing 1 - 9 of 27 items