CANAGAN FREE RANGE CHICKEN ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ

€8.10
Tax included

Η CANAGAN συμπεριλαμβάνει στις τροφές της μια σειρά από βασικά βότανα με ένα ευρύ φάσμα από θεραπευτικές ιδιότητες. Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή CANAGAN παρασκευάζονται ΧΩΡΙΣ: Σιτηρά, Ορμόνες, Χρωστικές & Αρώματα, Γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, Γλουτένη απο σιτάρι, Γαλακτοκομικά, Παράγοντες διόγκωσης, Χημικά αντιοξειδωτικά.

Weight
1 - 3 Days

Η CANAGAN ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ελευθέρας βοσκής είναι μια ειδική τροφή για σκύλους, χωρίς σιτηρά, φτιαγμένη από τους ειδικούς μας, ώστε να τους παρέχει τη σωστή αναλογία πρωτεΐνης και υδατανθράκων, λαχανικών και βοτάνων, κοντά στητροφή των προγόνων τους.Η προσεκτικά επιλεγ- μένη και ισορροπημένη φόρμουλα των συστατικών της θα ενθουσιάσει γευστικά τον σκύλο σας και θα του προσφέρει αφθονία σε εύπεπτη πρωτεΐνητηνοποίαχρειάζεταιγια τις ανάγκες τηςσωστής εξέλιξής του. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φρέσκο παρασκευασμένο ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (26%), αποξηραμένο ΚΟΤΟ- ΠΟΥΛΟ (25%), γλυκοπατάτα, Αρακάς, Πατάτα, πρωτεΐνη, αρακά, τριφύλλι λίπος από ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (3.1%), αποξηραμένο αυγό (3.1%), ζωμός Κοτόπουλου (1.6%) λάδι σολωμού (1.2%), μέταλλα,βιταμίνες, γλουκοζαμίνη (1000mg/ kg), MSM (1000 mg/kg), μήλο, καρότο, σπανάκι, φύκια, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, χρονδροϊτίνη (700mg/kg),χαμομήλι, μέντα, κατηφές,μούρα γλυκάνισος,Τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6 η , 7 η εβδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στη ξηρή κροκέτα. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτείνουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας. Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3 η μέρα κάντε την αναλογία 50% - 50% από κάθε τροφή και την 5 η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7 η μέρα. Ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλει ανάλογα με την ηλικία, το μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄ αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10%. Εάν ο σκύλος σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

000291
6 Items

Data sheet

PET
ΓΑΤΑ
BRAND
CANAGAN
ΤΡΟΦΗ
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ
ΗΛΙΚΙΑ ΓΑΤΑΣ
ALL LIFE STAGES
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΓΑΤΑΣ
GRAIN FREE
STERILIZED

Specific References

ean13
5029044000291

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 4 other products in the same category)

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password