CANAGAN GRASS-FED LAMB GRAIN FREE

CANAGAN GRASS-FED LAMB ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΟΥΛΟΥ

€29.50
Tax included
Weight
1 - 3 Days

Η CANAGAN αρνί ελευθέρας βοσκής είναι μια ειδική τροφή για σκύλους, χωρίς σιτηρά, φτιαγμένη από τους ειδικούς μας, με 60.5% κρέας αρνιού ώστε να τους παρέχει τη σωστή αναλογία πρωτεΐνης και υδατανθράκων, λαχανικών και βοτάνων, κοντά στην τροφή των προγόνων τους. Η προσεκτικά επιλεγμένη και ισορροπημένη φόρμουλα των συστατικών της θα ενθουσιάσει γευστικά τον σκύλο σας και θα του προσφέρει αφθονία σε εύπεπτη πρωτεΐνη, την οποία χρειάζεται για τις ανάγκες της σωστής εξέλιξής του. Επιπλέον η σημαντική προσθήκη γλουκοζαμίνης και χρονδροϊτίνης φροντίζει τις αρθρώσεις των σκύλων.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Φρέσκο, χωρίς κόκκαλο αρνί (43,5%), αποξηραμένο αρνί (17%), γλυκοπατάτα, πατάτα, πρωτεΐνη αρακά, πρωτεΐνη πατάτας, αποξηραμένο αυγό (2%), τριφύλλι(αλφάλφα), ζωμός αρνιού (1,5%), λάδι σολωμού(1%), βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία), γλουκοζαμίνη(1,000mg/kg), MSM(1,000mg/kg), μήλο, καρότο, σπανάκι, ψύλλιο, φύκια, πρεβιοτικά FOS, χρονδροϊτίνη (700mg/kg), χαμομήλι, μέντα, κατηφές, , βακκίνιο το οξύκοκκο (κράνμπερι), γλυκάνισος, τριγωνέλλα.

Προτεινόμενη λογική ταΐσματος Η CANAGAN, μπορεί να εισαχθεί αρχικά μετά τον απογαλακτισμό αραιωμένη με νερό. Ανάμεσα στην 6 η -7 η εβδομάδα σιγά σιγά προχωρήστε στην ξηρή τροφή. Όταν ταΐσετε CANAGAN για πρώτη φορά, εμείς προτείνουμε να την εισάγετε σταδιακά σε περίοδο μιας βδομάδας. Την 1 η μέρα ανακατέψτε 25% CANAGAN με 75% από τη τροφή που ταΐζατε μέχρι τότε, την 3 η μέρα κάντε την αναλογία 50% -50% από κάθε τροφή και την 5 η μέρα 75% CANAGAN, φτάνοντας προοδευτικά στο 100% την 7 η μέρα. Ο κάθε σκύλος είναι μοναδικός και έτσι η ιδανική ποσότητα τροφής ποικίλει ανάλογα με την ηλικία, τον μεταβολισμό και το περιβάλλον. Κατ΄ αρχάς προτείνουμε να ξεκινήσετε με τη χαμηλότερη προτεινόμενη δοσολογία του οδηγού διατροφής μας και να αναπροσαρμόζετε ανάλογα. Εάν ο σκύλος σας είναι υπέρβαρος ελαττώστε κατά 10%. Εάν ο σκύλος σας φαίνεται λιποβαρής αυξήστε τη προσλαμβανόμενη τροφή κατά 10%. Και συνεχίστε έως να φτάσετε στο ιδανικό βάρος.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ. ΝΑ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΟ ΜΕΡΟΣ. 

011734
8 Items

Data sheet

PET
ΣΚΥΛΟΣ
ΤΡΟΦΗ
ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΣΚΥΛΟΥ
BRAND
CANAGAN
ΚΡΟΚΕΤΑ
All breed
ΗΛΙΚΙΑ ΣΚΥΛΟΥ
ALL LIFE STAGES
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ
GRAIN FREE

Specific References

ean13
5029040011734

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 16 other products in the same category)

You might also like

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password