INTEGRA PROTECT INTESTINAL ΚΟΝΣΕΡΒΑ

ANIMONDA INTEGRA PROTECT INTESTINAL ΚΟΝΣΕΡΒΑ

€3.90
Tax included

Για σκύλους με οξεία εντερική διαταραχή (σε και μετά από οξεία διάρροια)

Weight
1 - 3 Days

Η διάρροια και ο έμετος είναι τα δύο πιο συχνά συμπτώματα κατά την ασθένεια του γαστρεντερικού αγωγού. Προβλήματα στο πεπτικό σύστημα των σκύλων αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους λόγους για επίσκεψη στον κτηνίατρο. Η αιτία πιθανόν να οφείλεται σε μια σειρά από διαφορετικούς παράγοντες. Εκτός από τις λοιμώξεις, προσβολή από παράσιτα, αλλεργικές αντιδράσεις, λανθασμένη διατροφή ή διαταραχές του πεπτικού συστήματος, ψυχολογικοί παράγοντες άγχους, όπως ο φόβος του αποχωρισμού, για παράδειγμα, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Η διαιτητική θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με τη διάρροια στους σκύλους αποτελείται κυρίως από τη διατροφή με μικρά, αλλά ιδιαίτερα εύπεπτα γεύματα που διανέμονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το INTEGRA® PROTECT Intestinal είναι ιδιαίτερα κατάλληλη διατροφή για τους ασθενείς.

Παρέχει ιδιαίτερα εύπεπτες πρωτεΐνες, λίπη και υδατάνθρακες καθώς και ειδικά ποσοτικοποιημένους ηλεκτρολύτες ιδιαίτερα νατρίου και καλίου. Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αναγέννηση των εντέρων και την ανακούφιση των φλεγμονωδών συμπτωμάτων, συμβάλλοντας έτσι στην αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας και στη βελτίωση της γαστρεντερικής υγείας του ζώου.

 

ΚΟΝΣΕΡΒΑ 600 GR: > 57 % Κοτόπουλο και υποπροιόντα του, ζωμός, σιτηρά (ρύζι), ανθρακικό ασβέστιο, χλωριούχο νάτριο. Πολύ εύπεπτα συστατικά: κρέας κοτόπουλου, ρύζι.

86414
10 Items

Data sheet

PET
ΣΚΥΛΟΣ
ΤΡΟΦΗ
ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ

Specific References

ean13
4017721864145

No customer reviews for the moment.

Related Products (There are 3 other products in the same category)

close Shopping Cart
close Shopping Cart

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password